TRÆNINGSFILOSOFIEN

Jeg tror på, at alle kan nå deres mål, og min indgangsvinkel til kroppen er holistisk, og jeg elsker at bringe motivationen frem i folk. 

Du behøver ikke at frygte, at det at få en sundere og flottere krop tager al din tid. Min træning er baseret på at være hurtig og effektiv, og min egen erfaring har vist, at man ikke skal træne mere end en time ad gangen for at opnå topresultater. Dermed er udsigten til lange tidkrævende træningspas forbi. På en time ad gangen når vi effektivt et helt program, og sammen fører vi målet ud i livet - dit mål mod en sundere, stærkere og flottere krop.

Min metode tager udgangspunkt i styrke træning  funktionel træning,  aerob træning og afspændingsøvelser.mobilitetstræning. 

Styrketræning,maskiner, frie vægte.og kettlebells, i fitness centret,naturen eller hjemmet.
 
Funktionel træning vil sige træning med øvelser, der - kort fortalt - minder om øvelser/funktioner, der kan forekomme i hverdagssituationer. Øvelserne vil blive udført ved hjælp af egen kropsvægt eller frie vægte. Funktionel træning kan derfor også bruges i hjemmet, naturen, eller hvis du er ude at rejse.
 
  • Aerob træning, løbebånd,crosstræner,kondicykel,romaskine,naturen
  • Afspændingsøvelser/mobilitetstræning, i centret eller hjemmet 

Kontakt Rex Træning

Navn(*)
Ugyldig indtastning

Telefon(*)
Ugyldig indtastning

Email(*)
Ugyldig indtastning

Kontakt os vedr.(*)
Ugyldig indtastning

Besked
Ugyldig indtastning

  

  • f